Свіжі новини спорту України та світу

Наші журналісти зібрали для Вас новини спорту sportarena.com/uk/ які найбільше обговорювались інтернет виданнях на цьому тижні. Хоч і багато спортивних змагань в зв'язку з епідемією зараз на паузі цікавих подій в популярних видах спортах таких як футбол, бокс і теніс було достатньо: Нойок та Мілевський допомогли "Динамо-Брест" перемогти мінський "Динамо" в 8-му турі Вищої ліги Білорусі; український тенісист Сергій Стаховський розкритикував фільм за участю боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка; боксер Флойд Мейвезер заробив за кар'єру понад 1 мільярд доларів.

Новини спорту України. Новий скандал за участі Усика і Ломаченка

Український тенісист Сергій Стаховський висловив свою думку про російському фільмі, присвяченому темі православ'я. У фільмі взяли участь українські боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик.

Стаховський розкритикував фільм в пух і прах, не соромлячись у виразах. При цьому, тенісист зізнався, що навіть не дивився фільм повністю, і не збирається його дивитися. Також він назвав фільм "трешем".

Сергій нагадав, що частина медіаканалів постійно нагадує глядачам про конфлікт між Україною і Росією. На цитату Усика про те, що "царі сваряться", Сергій відповів, що за українськими військам на Донбасі стріляє не «цар", тобто Путін, а регулярні війська. Артилерійські академії здають залік, ведучі вогонь по території України з Ростовської області. Стаховський вкрай обурений цим фактом.

Тенісист впевнений, що світова популярність Усика і Ломаченка аж ніяк не дає їм права зніматися в подібних про російських фільмах. Він вважає, що це справжня ганьба для обох боксерів, як і необачне заяву Алієва про те, що коронавируса не існує.

Новини боксу. Флойд Мейвезер - мільярдер

Громадяни нашої країни завжди цікавляться заробітками різного роду публічних персон, чи то політики, чи то спортсмени, багато уваги привернули до себе новини боксу sportarena.com/uk/boxing/ про заробіток Флойда Мейвезера.

Останній поєдинок Флойда Мейвезера пройшов в серпні 2017 го року. Тепер на рахунку знаменитого боксера 50 боїв. І жодної поразки! Мейвезер став культовою фігурою боксу та спорту в цілому. Приємний бонус від такої блискучої кар'єри - величезні доходи спортсмена.

До недавнього часу Мейвезер був шостим спортсменом у всьому світі, чий дохід перевищив 1 мільярд доларів. У квітні 2020 го року в цей список потрапив і перший футболіст - Кріштіану Роналду. А всього кілька місяців тому мільярдерів-спортсменів було всього-на-всього п'ять:

Міхаель Шумахер (стан - 1 мільярд доларів). Джек Ніклаус (1,15 мільярда доларів). Арнольд Палмер (1,35 мільярда доларів). Тайгер Вудс (1,65 мільярда). Майкл Джордан (1,9 мільярда).

Нагадаємо, що в 2017-му році Мейвезер витратив 25,5 мільйона доларів на покупку особняка в Беверлі-Хіллз.

Спорт і футбол - новини з Білоруського Чемпіонату

У 8-му турі Вищої ліги Білорусі "Динамо-Брест" зіграв проти мінського "Динамо", тренером якого є український фахівець Леонід Кучук.

Зате в складі "Динамо-Брест" зіграли українські футболісти Олександр Нойок та Артем Мілевський.

Вже на 5-й хвилині брестовци відкрили рахунок. Нойок передав пас на Мілевського з правого флангу, а боровся з ним Бручіч випадково забив гол у власні ворота. Далі господарі поля володіли ініціативою. В середині першого тайму "Динамо-Брест" ледь не подвоїв рахунок, коли Мілевський передав пас на Лаптєва. Футболіст міг би забити з дальньої дистанції, тим більше, що йому ніхто не заважав. Однак удар вийшов неточним - м'яч відскочив від штанги. Негайно столична команда відігралася - гол забив Данило.

У другому таймі "синьо-білі" знову лідирували в рахунку. Голкіпер Руденок допустив непрощенну помилку, в результаті Лаптєв замкнув передачу Юзепчука головою. Тепер перевага залишилася за господарями поля. Контрвипади мінчан нічого не дали. Уже в кінці матчу гості постаралися зрівняти рахунки, але марно. Рахунок так і залишався 2: 1 до фінального свистка.


Теги: Спорт

Переглядів: 3161
Поширень: 0

Останні новини