Вінничани можуть покращувати англійську та паралельно розвивати soft skills

Час це ресурс, який варто використовувати з користю для себе. Аби не втратити своїх можливостей в побудові успішної кар’єри, варто знаходити час для підвищення професійних навичок.

Знання англійської сьогодні необхідні для кожного, хто бажає працювати на хорошій роботі. Спілкування з партнерами та клієнтами, що знаходяться за кордоном неможливі без знання іноземної мови.  Завдяки міжнародним онлайн-платформам вінничани зможуть не лише покращити англійську, а й розвинути soft skills.

The English Channel — на цій онлайн-платформі, ви зможете вивчати англійську мову та формувати кар’єрні навички за допомогою інтерактивних відео.

BusinessBalls —  ця онлайн -платформа мотивує до читання. На ній понад 1000 статей, які систематизовані у вигляді курсів із лідерства, самоусвідомлення, роботи в команді, тощо. Він є безкоштовний та має багато матеріалів для глибокого та вдумливого читання.



Coursera — популярний освітній портал, але тут треба зазначити що не всі курси є безоплатними, зверніть на це свою увагу. Безкоштовно є курси з особистісного розвитку та кар’єрних навичок. Варто також зазирнути в розділ «Бізнес» з університетськими курсами з менеджменту та лідерства. 


Skillshare — портал що дуже популярний серед творчих людей. Тут є відеокурси майже про все, що стосується творчості. Хоча підприємцям варто звернути увагу на курси підприємництва. Деякі курси безкоштовні але деякі за підпискою.  

Сподіваємось ця добірка стане у нагоді тим, хто прагне вийти на новий професійний рівень.



Переглядів: 3049
Поширень: 0

Останні новини