У Вінниці відновлено рух транспорту через Київський міст

Зранку 24 серпня рух транспорту через Київський міст повністю відновлено для усіх видів транспорту. Будівельники, які виконують капітальний ремонт мостової споруди, завершили роботи по асфальтуванню проїжджої частини. Далі вони працюватимуть на пішохідній частині мосту.

За останні два тижні на мосту по вулиці Чорновола були виконані масштабні роботи по гідроізоляції та асфальтуванню проїжджої частини.

«Як ми і планували, з 15 по 23 серпня, коли було перекрито міст для проїзду транспорту, будівельники відповідно до графіку із дотриманням усіх технологій спочатку виконали роботи з гідроізоляції, а з 20 серпня – провели асфальтування проїжджої частини споруди. Як і обіцяли – рух для громадського та приватного транспорту повністю відновлено. Далі ми  продовжуємо працювати над пішохідною частиною об’єкту – це роботи по облаштуванню перильного та бар’єрного огородження та бетонування лівої сторони тротуару як їхати в бік вулиці Київської», - повідомив директор департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради Ігор Кравець.

Відтак, тролейбуси №3, 9, 15 та маршрутні таксі №8Б, 16А, 17А, 23А, 31А курсують за звичними маршрутами.




Переглядів: 4858
Поширень: 0

Останні новини