Пульсація в бетоні: у Вінниці шукають ідеї для пам’ятника людському серцю

У Вінниці стартував онлайн конкурс на кращу ідею-ескіз пам’ятного знаку серцю. Його пропонується встановити біля новобудови вінницького кардіоцентру.

«Під патронатом голови обласної державної адміністрації Владислава Скальського, Вінницької обласної державної адміністрації та Управління культури і мистецтв облдержадміністрації оголошено онлайн конкурс на кращу ідею-ескіз пам’ятного знаку серцю, який пропонується встановити біля новобудови Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології в м. Вінниці по вул. Хмельницьке шосе, 100», - написали на фейсбук-сторінці Культура Вінниччини.

Проєкти на конкурс подавалися з 1 березня по 1 травня 2020 року на сторінку конкурсу у мережі Facebook та на електронну адресу Управління культури і мистецтв облдержадміністрації.

Голос можна віддати за один з 9 варіантів. Для цього у коментарях під постом необхідно вказати номер ескізу, що найбільше припав до душі.

«Пам'ятний знак має спонукати людину думати про здоров'я, берегти відведений їй час у цьому житті. Не викликати негативних думок чи страху, бути символом подяки лікарям, які бережуть і рятують своїх пацієнтів», - йдеться в одному з коментарів від учасниці голосування.

Після завершення карантину проведуть засідання експертної ради управління культури та мистецтв облдержадміністрації, на якому й оберуть кращий запропонований вінничанами ескіз.



Переглядів: 4887
Поширень: 0

Останні новини