У програмі "Перше, друге та компот" Віктор Бронюк ділиться із глядачами смачними рецептами. Випуск 1

Співає, смачно готує та жартує. Мінестроне, буйабес, смажені гливи й «небриті і не голені олені». Фронтмен гурту «ТІК» годує українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на  телеканалі ICTV.

В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.

У першому випуску Віктор Бронюк готує на перше - пісний борщ, на друге - курячі супер-стегна, на третє - картопляні оладки із залишків пюре. А також розповість про користь капусти і не тільки.

Для приготування пісного борщу від Віктора Бронюка знадобиться:

    Капуста 1 шт. Картопля – 4 шт. Цибуля – 1 шт. Буряк – 2 шт. Морква – 1 шт. Квасоля – 1 банка Томатний соус – 300 гр Сметана Сіль Чорний перець

Курячі стегенця в маринаді

    Стегенця – 10 шт. Часник – 4 зубчики Сіль Перець чорний Мука

Картопляні оладки

    Картопляне пюре – 400 г Борошно пшеничне – 200 г Яйця курячі – 2 шт Сіль Перець чорний

Теги: телешоу


Переглядів: 3685
Поширень: 0

Останні новини