Міський голова Сергій Моргунов висловився проти підняття тарифу на воду "Вінницяоблводоканалом"

Вінницький міський голова Сергій Моргунов 26 травня висловився проти чергового підняття тарифу на воду комунальним підприємством "Вінницяоблводоканал". Очільник міста розмістив на своїй офіційній сторінці відео-звернення до вінничан.

"Шановні вінничани! Днями стало відомо, що обласне комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» знову хоче підняти тарифи на воду для нас з вами.

Це при тому, що у лютому вже було серйозне подорожчання - ціна одного кубометра води тоді зросла відразу на 5 гривень.

І що? Ми з вами відчули покращення якості води? Чи, можливо, керівництво водоканалу показало стратегію розвитку підприємства?

Ми бачимо, що замість того, щоб підтримати вінничан в умовах коронавірусу, горе-керівники водоканалу пропонують знову підняти ціну на воду.

Моя позиція чітка - я категорично проти необґрунтованого підвищення тарифу на воду.

Минулого тижня я представив нашу Програму антикризової підтримки громади. Вже у липні 14 тисяч вінничан отримають муніципальну доплату. Але ми робили це не для того, щоб хтось відібрав ці доплати через чергові підвищення цін і тарифів.

Я знаю, що днями водоканал хоче провести громадські слухання щодо підвищення тарифу. Пропоную Вам прийти на ці слухання і сказати, що вінничани проти!

Також звертаюсь до компетентних органів - перевірити обласний водоканал на обґрунтованість тарифів, адже ні я, ні міська команда не бачать аргументованих розрахунків для підвищення ціни", - повідомив Сергій Моргунов.




Переглядів: 3583
Поширень: 1

Останні новини