Усі соціальні послуги - в одному місці: з 1 червня на Замості запрацює сучасний "Соціальний офіс"

Тут вінничани зможуть отримати понад 60 послуг соціального характеру. Наразі тут тривають останні приготування, а працювати офіс почне вже з наступного понеділка. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Усі послуги соціального спрямування – в одному місці для зручності вінничан. Сучасний «Соціальний офіс» - за аналогом відділення Прозорого офісу на Вишеньці - відкриваємо у ЦНАПі на Замості.

Реконструкцію приміщення на другому поверсі по Замостянській, 7 завершили, тривають останні приготування. Працювати новий офіс почне з 1 червня.

Раніше до управління Пенсійного фонду люди звертались у Прозорий офіс на Замості, а у ЦНАП на Брацлавській - за допомогою фахівців міського департаменту соцполітики.

Відтепер пільги, субсидії, допомоги – усього понад 60 послуг соціального характеру – вінничани зможуть оформити на другому поверсі Прозорого офісу на Замостянській. А послуги Пенсійного фонду - отримати на першому поверсі. Це набагато зручніше для мешканців Замостя і Старого міста, а ще дозволяє людям економити свій час.

Фактично ми створили єдиний простір для отримання якісних соціальних та адміністративних послуг з комфортними умовами для наших відвідувачів", - написав Сергій Моргунов.



Вулиці: ЗАМОСТЯНСЬКА


Переглядів: 3951
Поширень: 0

Останні новини