На Тяжилові влаштують безкоштовний ветеринарний прийом для домашніх улюбленців вінничан

Кото-песо улюбленців вінничан запрошують на безкоштовний ветеринарний огляд. 30 травня на Тяжилові влаштують ветеринарний прийом просто неба 

Фахівці безкоштовно оброблятимуть домашніх улюбленців вінничан від «паразитів». Таку акцію вдруге у Вінниці проводять ветеринари клініки «Улюбленець» та працівники вінницького Муніципального притулку для тварин.

На «хвостиків» чекають з 9 до 18 години біля «Родинного озера».

«Огляд тварин ветеринарами рекомендовано проводити хоча б раз на рік, якщо тварина здорова, і, звичайно, бажано це робити перед щепленнями й обробкою від паразитів, — розповідає співорганізаторка акції Ірина Баранович, — Можу розповісти на власному прикладі: у мого песика щорічне щеплення проводиться у березні й ми приводимо його на профілактичний прийом: немає протипоказань — робимо щеплення. Втім, не усі власники хвостатих схвалюють цю позицію, але що до оброблення зовнішніх паразитів, майже всі проводять ці процедури, через те, що від наслідків укусу кліщів багато тварин помирає. На жаль, не у всіх власників є фінансова можливість, а в карантинних умовах – тим більше».



Переглядів: 2228
Поширень: 0

Останні новини