На Замості з'являться інформаційні табло на зупинках. Перелік

В мерії прийняли рішення розширити кількість інформаційних табло, які дозволяють орієнтуватися у розкладі руху транспорту та кількістю хвилин очікування найближчого тролейбусу.  Тож невдовзі у Вінниці таких інформтабло з’явиться ще шість, й усі вони будуть розташовані в районі Замостя. Таке інформтабло наразі є на тролейбусній зупинці "Героїв Небесної Сотні". Про це повідомляє ВінницяОк.

Відповідно до рішення Вінницької міської ради було затверджено схему розміщення інформаційних табло на таких зупинках:

    «Площа Перемоги» в напрямку центра міста (трамвайна зупинка); «ВДПУ ім. М. Коцюбинського» в напрямку площі Перемоги (трамвайна зупинка); «ВДПУ ім. М. Коцюбинського» в напрямкузалізничного вокзалу (трамвайна зупинка); «Вул. Академіка Янгеля» в напрямку залізничного вокзалу (трамвайна зупинка); «Петра Запорожця» в напрямку площі Перемоги (трамвайна зупинка); «Міський палац мистецтв “Зоря”» в напрямку площі Перемоги (трамвайна зупинка).

Підприємство «Вінницякартсервіс» мають забезпечити підключення табло до мереж електричного живлення, а також провести роботи по благоустрою після монтажу інформаційних табло.



Переглядів: 3673
Поширень: 0

Останні новини