Підробіток під час карантину для жителів Вінниці

Карантин не кращим чином позначився на рівні доходів вінничан. Безліч людей опинилося без роботи або в тривалій відпустці за свій рахунок. За даними статистики, у більшості мешканців міста зарплата зменшилася вдвічі.

Актуальні вакансії для підробітку

Тимчасова робота в місті Вінниця - один з варіантів, які допоможуть пережити непростий період. Ми з'ясували, в яких сферах у вінничан максимальні шанси знайти підробіток.

Доставка

Під час епідемії виріс попит на послуги з доставки. Компанії шукають персонал відразу кількох спеціальностей:

водіїв; кур'єрів; пакувальників.

Наявність у майбутнього кур'єра власного автомобіля, скутера або велосипеда дає йому перевагу перед конкурентами при пошуку роботи в Вінниці та в плані оплати. В місяць кур'єри з власним транспортом можуть заробити від 11 до 35 тисяч.

Піші кур'єри в період карантину заробляють від 400 до 600 грн. щодня. За такі гроші потрібно розклеювати афіші, розкладати рекламні листівки по поштових скриньках.

Торгівля

Активно ведеться пошук співробітників в магазини, які втратили персонал через складнощі з транспортом. Практично в кожному супермаркеті можна побачити оголошення про набір:

касирів; продавців; складальників замовлень; мерчандайзерів.

На вакантні місця беруть людей без досвіду, студентів, а також приймають співробітників на неповний день. Місячна зарплата в супермаркетах становить 10000-15000.

Охорона

На сайтах з працевлаштування все більше інформації про вакансії для охоронців. Потрібні співробітники в супермаркети, маленькі магазини, житлові комплекси та офіси. Перевагу віддають людям з досвідом служби в силових структурах. Середня оплата охоронця становить 14 тисяч гривень.

Освіта

За останні два місяці різко зріс попит на послуги нянь. Охоче ​​наймають на цю посаду вихователів дитячих садків, вчителів молодшої школи. Головним критерієм при підборі кандидата на вакансію є доброзичливе ставлення до дитини, наявність санітарної книжки зі свіжими даними про пройдений час профогляду. Погодинна оплата стартує зі 120 гривень.

Нескладно знайти роботу в Вінниці та онлайн-репетиторів зі шкільних предметів. З 20-годинним тижневим навантаженням є можливість отримати близько 16 тис. Гривень.

Спеціалізовані сайти пропонують і інші варіанти підробітку в Вінниці. Користуються попитом IT-фахівці, бухгалтера, представники інших професій. Вони можуть заробити онлайн або знайти роботу недалеко від будинку.


Переглядів: 5720
Поширень: 0

Останні новини