В лісі на Вінниччині жінка натрапила на грибний «скарб»

Мешканка Калинівського району вирушила в ліс по бузину, а натрапила на елітний делікатес, який вартує сотні доларів. Про знахідку жінки розповіли на сайті  Калинівка.City

Крім бабок та синюшок, у лісі, пані Людмила побачила незвичайний гриб.

«Він був схожим на кульку, а всередині темний з крапочками. Нещодавно ми дивилися передачу про те, що у нас, у Вінницькій області, чоловік займається вирощуванням трюфелів. Тому уявлення про ці гриби я мала, стало цікаво, почали шукати далі і знайшли ще кілька десятків», - розповідає Людмила Глиняна.

Людмила Глиняна з чоловіком разом назбирали більше пів кілограма трюфелів.

Коли ж жінка почала розпитувати односельців про рецепт їх приготування, виявилось, що про них в Калинівському районі й не чули.

«Я відшукала фото й переконалася, що це дійсно трюфелі. Дізналася також, що їх вживають у сирому вигляді, без термічної обробки. Є багато рецептів приготування трюфелів, я вирішила приготувати картоплю зі сметаною, а зверху посипала дрібно порізаними трюфелями. Першою спробувала я, а вже потім пригостила рідних. Ці трюфелі мають дуже цікавий запах, а от смак не можу передати який. Раніше не доводилося їсти сирих грибів», - додає жінка.

Своєю знахідкою мешканка Червоного Степу тішиться, але заробляти на найціннішому делікатесі не збирається. Каже: нехай й іншим односелецям пощастить і вони також знайдуть ці незвичайні гриби.



Переглядів: 18372
Поширень: 18

Останні новини