У Вінниці посилять контроль за дотриманням протиепідеміологічних заходів

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади посилиться контроль за дотриманням карантинних заходів. Таке рішення прийняла сьогодні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

За минулу добу у Вінниці зареєстрували 57 випадків захворювання на  COVID-19  - це найбільша кількість хворих з початку пандемії 

Міська комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендує

Керівникам  підприємств, установ, організацій звернути увагу на необхідність суворого дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, особистої та колективної гігієни, а також  дотримання інших вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» та рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України. Вінничанам, які досягли 60-річного віку, рекомендують утримуватись від відвідування громадських місць та поїздок у громадському транспорті. Вінницький  відділ поліції ГУНП у Вінницькій області спільно з Управлінням патрульної поліції у Вінницькій області та Вінницьким міським управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області мають забезпечити підсилення контролю за виконанням обмежувальних заходів на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади. Керівників підприємств, установ та організацій, де виявлені порушення, обов’язково притягувати до адміністративної відповідальності.


Переглядів: 11915
Поширень: 7

Останні новини