Вінницький осередок партії «Слуга Народу» очолила Ірина Борзова

Вінницьку обласну організацію партії «Слуга Народу» очолила народний депутат Ірина Борзова, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Рішення про призначення пані Борзової керівником Вінницької парторганізації ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його також затвердили Вищою радою партії.

У 2019 році Борзова була обрана народним депутатом України від партії «Слуга Народу» на одномандатному виборчому окрузі № 14 у м. Жмеринка.

«У Вінниці, Хмільнику, Жмеринці, Ямполі, Калинівці та в інших містах і селах Вінницької області є багато розумних, професійних, молодих та досвідчених у своїй сфері громадян, які могли б якісно працювати на розвиток села, міста або області. Це лікарі, громадські діячі, журналісти, бізнесмени, аграрії, вчителі… Таких людей багато. Такі люди потрібні. Але політична еліта області так боїться втратити свій роками нажитий вплив, статус та адмінресурс, що готові «обнулити» здібності та бажання кожного йти до влади. А я дивлюся на все з позитивом та хочу допомогти сформувати команду, яка готова до досягнення цілей та змін. Команду, яка готова працювати, в першу чергу, для своєї громади», – зазначає пані Борзова.

Членами ради Вінницької обласної партійної організації стали Голіней Ігор, Болюбаш Євгеній, Драбовський Анатолій, Пашковський Макским.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!» – пояснив Олександр Корнієнко.

Крім Вінницької, відбулися конференції у ще восьми обласних партійних осередках партії «Слуга Народу». Були призначені керівники обласних організацій у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої зараз входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.




Переглядів: 3982
Поширень: 2

Останні новини