Вінниця отримала найвищий рейтинг інвестиційної привабливості «uaINV5»

Це важливо для репутації Вінниці як надійного партнера і комфортного міста для ведення бізнесу. Цю новину на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Хороша новина – Вінниця отримала найвищий рейтинг інвестиційної привабливості «uaINV5», про що повідомило Національне рейтингове агентство ІВІ-Rating.

Кілька років поспіль Вінниця підтверджувала свої позиції на рівні високої інвестиційної привабливості. І цьогорічна динаміка – знак того, що ми рухаємось у правильному напрямку.

Зараз ми повинні підтримати розвиток економіки в непростих умовах. На це спрямована і наша антикризова програма «Вінничани важливі». Але також велике значення має продовження тих інвестиційних проектів, які були започатковані раніше. Наші партнери – «HEAD», «Грін Кул», «Укро-експертпостач», «ТІСІЕС УКРАЇНСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ» - готові розпочати будівництво своїх заводів після завершення карантину. А ми, в свою чергу, продовжуємо розбудову інфраструктури Вінницького індустріального парку.

Для нашої громади потрібні нові точки зростання, адже це нові робочі місця для вінничан і надходження до бюджету", - зазначив С.Моргунов




Переглядів: 2950
Поширень: 0

Останні новини