Баланс якості та кількості: де у Вінниці купити здорові та безпечні продукти

Для жителів Вінниці й області якість є головним критерієм під час вибору продуктів. Не має особливого значення, товари якої цінової категорії нам по кишені: як у преміальному сегменті, так і серед найбільш доступних торгових марок ми вибираємо те, що безпечно для здоров'я, корисно та смачно.

У супермаркетах найбільшої за багатьма показниками торговельної мережі країни «АТБ» про якість продукції можна не турбуватися. Станом на даний час у 290 населених пунктах 24 областей України вже відкрито 1123 магазини. Вони пропонують покупцям різноманітний асортимент товарів гарантованої якості. Мережа має майже чотири мільйони постійних клієнтів. На прилавках кожного із магазинів лідера вітчизняного ритейлу представлено більш як 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності.

Безпеку та якість кожного з них компанія гарантує не тільки своїм чесним ім’ям, але й грошима. У всіх магазинах торговельної мережі діє програма «Гарантія свіжості». Клієнтові, що купив або просто побачив на прилавку магазину прострочений товар, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Таким чином, компанія залучила до своєї системи аудиту ще й експертний потенціал клієнтів, яких в «АТБ» прийнято вважати не просто покупцями, а повноправними партнерами по бізнесу. Варто сказати, що випадки такого «легкого заробітку» – велика рідкість, оскільки багаторівнева система контролю якості в «АТБ» працює чітко та злагоджено. Створена вона за європейським зразком і містить у собі як регулярні внутрішні перевірки, так і незалежні міжнародні аудити.

Уже більше трьох років супермаркети «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність міжнародному стандарту ISO 22000:2005. У його основу покладені принципи  НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю). Контролюється весь шлях того або іншого продукту: поставка сировини, виробництво, зберігання, транспортування. Система складна, але вона дозволяє враховувати й оцінювати ризики, щоб зводити їх до нуля. У результаті мільйони клієнтів «АТБ», включаючи й жителів Вінниці, одержують гарантовано якісний, безпечний і добротний товар, який відповідає суворому міжнародному стандарту. Сертифікат ISO 22000:2005 у багатьох країнах світу вважають своєрідним знаком якості.

Крім того, компанія «АТБ» має власний відділ контролю. Його експерти  проводять щомісячні, квартальні, піврічні й інші перевірки. Для цього з прилавків магазинів знімають більше тисячі зразків товарів, які відправляють на аналіз до лабораторій. Перевірку проводять більш ніж за двома десятками показників: від смакових якостей і основних фізико-хімічних характеристик продукту до правильності нанесення маркування на його упаковці.

Сучасний європейський підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість і безпеку кожного продукту в численних супермаркетах «АТБ», у тому числі й у Вінниці.

Щоб мати можливість вчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, компанія «АТБ» створила одну з найбільших у країні логістичних інфраструктур. Побудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Власний  вантажний парк із семи автоколон (фури та фургончики «АТБ» їздять всією країною) щомісяця долає величезну відстань – більше п'яти мільйонів кілометрів!

Управління настільки потужним товаропотоком ведеться цілодобово, без вихідних і свят. Товарообіг торговельної мережі торік становив 126,8 млрд грн. Для компанії дуже важливо, що кожен із нас знайде в магазинах «АТБ» якісні продукти на свій смак і за найбільш привабливою ціною.


Переглядів: 3153
Поширень: 1

Останні новини