Вінницька шахова команда виграла першу лігу всеукраїнських онлайн-змагань

У шаховому клубі «Романтик», який є філією Вінницької МДЮСШ № 6, пройшло нагородження кращих спортсменів року. Серед юнаків в рейтингу переміг Владислав Пюро, серед дівчат – Ангеліна Богомживуща. Онлайн-чемпіонат клубу виграв Богдан Станіславский.

Солодкі призи отримали учасники конкурсу шахових малюнків. Усім юним шахістам вручили грамоти і подарунки, а найкращим – грошові премії, кубки і медалі. Допомогли вшанувати юних спортсменів, міжнародний гросмейстер Аркадій Найдіч, меценати Олександр Козаченко і Богдан Платовський та представники депутатського корпусу міста.

Особливо вшанували провідних гравців онлайн-команди «Романтик-1», яка днями стала переможницею першого (із семи) дивізіону престижної Дитячої шахової ліги України і здобула путівку до вищої ліги! Серед них – Олександр і Михайло Жуковські, Вікторія Біляк, Володимир Шафір, Іван Крамаренко, Юрій Перепелиця, Данило Бондарчук та інші сильні спортсмени.

Друге місце у першому дивізіоні посіла команда Львова, третє – Хмельницького. Загалом у Дитячій шаховій лізі України виступає близько 70 команд, серед них три – із міста над Бугом. Команда Вінницької шахової школи в останньому турі здобула срібло і путівку до першої ліги, а «Романтик-2» зберіг за собою місце в четвертому дивізіоні.



Переглядів: 2794
Поширень: 0

Останні новини