Вінничани можуть брати у бібліотеках книги за попереднім замовленням

Вінницькі міські бібліотеки пішли назустріч проханням користувачів щодо видачі книжок додому з абонемента бібліотек. І подбали, аби ця послуга була для читачів і бібліотекарів безпечною.

З 15 червня в бібліотеках почали приймати замовлення.  Бібліотекарі забезпечені масками, рукавичками, дезінфікуючими засобами. Читачі також повинні бути у масках і рукавичках. У саму читальню вони не заходять. Якщо одночасно біля приміщення бібліотеки збереться декілька осіб, бібліотекарі просять дотримуватися безпечної відстані один від одного. 

При вході стоїть журнальний столик із двома боксами. В одному формуляри, в іншому – книги. Після завершення робочого дня все це йде на карантин, лише після цього  література повертається до бібліотеки. 

Замовити книги можна з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 години. Хто бажає взяти книгу з бібліотеки – зробіть попереднє замовлення online або за телефоном найближчої до вас бібліотеки, вказавши своє прізвище та ім’я, а також час, коли вам зручно відвідати бібліотеку. 

Детальна інформація на сайті www.vinbiblio.com.ua.

Адреси, електронні адреси та телефони підрозділів Вінницької міської централізованої бібліотечної системи:

Адреси, електронні адреси та телефони підрозділів Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.docx



Переглядів: 3448
Поширень: 0

Останні новини