Міський голова Сергій Моргунов привітав матерів-героїнь, які отримали державні нагороди

У Вінниці є стала традиція запрошувати вінничанок, яким Указом Президента України присвоєно почесне звання «Мати-героїня», на засідання сесій міської ради, де вони отримують вітання від міського голови та депутатів. Цього разу, у зв’язку з продовженням карантину через епідемію коронавірусу, вінничанок, які народили та виховали п’ятьох та більше дітей, Сергій Моргунов привітав онлайн на початку чергового засідання сесії міської ради. 

«Сьогодні ми вітаємо матерів-героїнь онлайн, на жаль, ми мусимо звикати і до такої форми роботи, – каже міський голова Сергій Моргунов. – Я дякую нашим матерям-героїням, адже народити одну дитину – це вже подвиг, а п’ятеро і навіть десятеро дітей – то це, вважаю, героїзм. Важливо, щоб ваші родини жили щасливо і були здорові. Щоб дітки росли достойними вінничанами, українцями, і щоб у їхньому житті було все гаразд».

Почесне звання присвоєно семи вінничанкам. Усім їм напередодні сесії міськради представники департаменту соціальної політики вручили державні нагороди та квіти.




Переглядів: 3639
Поширень: 1

Останні новини