"Перше, друге та компот": смачні рецепти від Віктора Бронюка

Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на  телеканалі ICTV.

В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.

У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше грибну юшку, на друге - печеня зі свинячими реберцями, а на третє - фаршмак. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні.

Для приготування тушкованої картоплі (печені) з реберцями, вам знадобиться:

    Ребра свинячі 400 г Картопля 1 кг Морква 1 шт Цибуля 1 шт Сіль Перець чорний

Грибна юшка

    Сухі гриби 200 г Морква 1 шт Цибуля 1 шт Макаронні вироби 200 г Сіль Перець чорний Часник

Форшмак

    Філе оселедця 2 шт Сир фета 100 г Цибуля 1 шт Сіль Перець чорний

Теги: телешоу


Переглядів: 3873
Поширень: 0

Останні новини