Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на телеканалі ICTV.
В такий спосіб вінничанин Віктор Бронюк підіймає настрій глядачам зранку та ділиться кулінарними секретами приготування страв та власними рецептами.
У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше грибну юшку, на друге - печеня зі свинячими реберцями, а на третє - фаршмак. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні.
Для приготування тушкованої картоплі (печені) з реберцями, вам знадобиться:
-
Ребра свинячі 400 г
Картопля 1 кг
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Сіль
Перець чорний
Грибна юшка
-
Сухі гриби 200 г
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Макаронні вироби 200 г
Сіль
Перець чорний
Часник
Форшмак
-
Філе оселедця 2 шт
Сир фета 100 г
Цибуля 1 шт
Сіль
Перець чорний
Переглядів:
3873
Поширень:
0
/news/shared/10564-pershe-druhe-ta-kompot-smachni-retsepty-vid-viktora-broniuka