На Вінниччині чоловік смертельно травмував свого товариша

27 червня поліцейські затримали 28 – річного  жителя Калинівського району, який   під час відпочинку на ставку з власної необережності  смертельно поранив свого товариша. Від отриманих тілесних ушкоджень  потерпілий помер в кареті швидкої допомоги по дорозі у лікарню. За цим фактом розпочато слідство.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Олександра Короля, свідки  події спочатку давали покази, що потерпілий сам себе  смертельно травмував.

Однак, в ході проведення розслідування поліцейські встановили розбіжності у свідченнях  та  затримали зловмисника, причетного до смертельного травмування хлопця. Ним виявився 28 -  річний місцевий житель.  Під час демострації пістолета «STALKER»  чоловік з власної необережності здійснив постріл та травмував  молодика. Хлопець помер по дорозі у лікарню в кареті швидкої допомоги.

Наразі зловмисник  затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1  ст. 119 ККУ (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2023
Поширень: 0

Останні новини