"Перше, друге та компот": салат з авокадо, плов та зелений борщ від Бронюка

В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - зелений борщ, на друге - плов, а на третє - салат з авокадо і крабовими паличками. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у 6 випуску кулінарного шоу на ICTV "Перше, друге та компот".

Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:

Зелений борщ

    Картопля  шт.. Морква 1 шт. Цибуля 1 шт. Сметана 2 ст.л. Варені яйця 2 шт Консервована квасоля 300 г Щавель 300 г Сіль, перець Зелень

Плов з бараниною

    Баранина 300 г Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Часник 5 зуб. Рис довго зернистий 1 склянка Вода 3 склянки Родзинки 50 г Спеції до плову 1 ч.л. Сіль, перець

Салат з авокадо та крабовими паличками

    Авокадо 1 шт. Твердий сир 200 г Болгарський перець 1 шт. Груша 1 шт Огірок 1 шт. Крабові палички 250 г. Сметана 3 ст.л. Сіль, перець

Теги: телешоу


Переглядів: 3272
Поширень: 1

Останні новини