В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - зелений борщ, на друге - плов, а на третє - салат з авокадо і крабовими паличками. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у 6 випуску кулінарного шоу на ICTV "Перше, друге та компот".
Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:
Зелений борщ
-
Картопля шт..
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Сметана 2 ст.л.
Варені яйця 2 шт
Консервована квасоля 300 г
Щавель 300 г
Сіль, перець
Зелень
Плов з бараниною
-
Баранина 300 г
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник 5 зуб.
Рис довго зернистий 1 склянка
Вода 3 склянки
Родзинки 50 г
Спеції до плову 1 ч.л.
Сіль, перець
Салат з авокадо та крабовими паличками
-
Авокадо 1 шт.
Твердий сир 200 г
Болгарський перець 1 шт.
Груша 1 шт
Огірок 1 шт.
Крабові палички 250 г.
Сметана 3 ст.л.
Сіль, перець
Переглядів:
3272
Поширень:
1
/news/shared/10662-pershe-druhe-ta-kompot-salat-z-avokado-plov-ta-zelenyi-borshch-vid-broniuka