Модний транспорт: у Вінниці запустять сервіс безстанційного прокату електросамокатів

Ніяких станцій — лише чистий драйв. У Вінниці планують розгорнути перший сервіс шерігну електричних самокатів. Це буде послуга безконтактної оренди популярного нині серед містян транспорту.

Про це на фейсбук-сторінці «Leet Ride» повідомили співзасновники нового у нашому місті сервісу.

«Ми пропонуємо альтернативу у переміщенні містом, альтернативу, котра буде дешевшою за таксі та швидшою за громадський транспорт. Наразі ми працюємо над сервісом, котрий поліпшить життя пересічних вінничан та гостей міста, а саме — готуємо довгоочікуваний шерінг електросамокатів!»,- анонсують нову послугу організатори.

«Leet Ride» працюватиме за принципом «Nextbike». Для того, щоб скористатись прокатом, потрібно буде завантажити додаток на телефон та відкрити електронну мапу з розташуванням усіх електросамокатів.

«Зовсім скоро лишень за кілька свайпів можна буде знайти найближчий самокат, а діставшись до точки призначення — залишити його там же. Більше ніяких станцій — лише чистий драйв», - йдеться в публікації.

Накатавшись на двоколісному, не потрібно буде повертати його назад. Достатньо залишити в будь-якому місці на вулиці в означеній зоні і самокат  і він знову з'явиться на карті.


Теги: транспорт

Переглядів: 6434
Поширень: 3

Останні новини