До будинку сімейного типу переїхало ще два братики

Днями перший у місті будинок сімейного типу поповнився ще двома братиками. Тепер батьки сімейства Віталій та Ганна, які прийшли на підписання необхідних документів до Вінницької міської ради з однією із  донечок, виховуватимуть у своїй родині дев’ять дітей. 

Рішення про створення будинку сімейного типу молоде подружжя прийняло кілька років тому, і в 2018 році вони вже взяли на виховання перших дітей.   

Будинок для родини було придбано за  кошти державної субвенції та місцевого бюджету. Це двоповерхова будівля на Старому місті загальною площею понад 250 квадратних метрів. У кожної дитини є власна кімната. Біля будинку є садок, на подвір’ї – альтанки та гараж. Також є присадибна ділянка, де вирощують городину. 

«На даний час у дитячому будинку сімейного типу виховується п’ять дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебувають на первинному обліку у службі у справах дітей Вінницької міської ради, та дві особи з їх числа. Діти-вихованці разом з двома біологічними дітьми батьків-вихователів отримують тепло та любов справжньої сім’ї. Запрошуємо до співпраці всіх вінничан, які готові стати сім’єю для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З питань усиновлення, опіки, піклування, створення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу ви можете звернутись до служби у справах дітей Вінницької міської ради. Контактні телефони: 67-14-24, 67-13- 73», - розповіла начальниця  служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська




Переглядів: 3020
Поширень: 0

Останні новини