Кінолюбам до уваги: що подивитись на великих екранах міста цього тижня

Потрапити на кілька годин в смертельний ураган та навіть побувати в майбутньому, не залишаючи м’якеньке крісло кінозалу. Цього тижня вінницькі кінотеатри приготували хоч і невеличке, втім захопливе кіноменю для своїх відвідувачів.

Фантастичний фільм «Творець» - закине глядача в недалеке майбутнє.

Події розгортаються у 2038 році. Молодий науковець Джордж Алмор працює на всесильну корпорацію, де у секретній лабораторії створює андроїд зі штучним інтелектом. Його останній прототип майже готовий. Остаточний етап робіт перед введенням штучного інтелекту в експлуатацію наднебезпечний та найризикованіший. Адже Алмор покладає на нову розробку особливі надії. Він прагне воскресити за допомогою цієї технології дружину, яка загинула кілька років тому і готовий зробити для цього усе можливе і неможливе.

Смертельний ураган не такий вже й страшний, якщо на кону 55 мільйонів доларів Мел Гібсон повернувся на великі екрани у ролі крутого екскопа. Бойовик «Ураган» - примусить добряче попереживати за жителів Пуерто-Рико. Страшна стихія насувається на цей острів. Та разом з ураганом на полювання вийшли й люди. Колишній детектив поліції, а нині патрульний Кардільйо разом із юною напарницею Джесс має обійти помешкання городян та сповістити їх про евакуацію.

На черзі – будинок Рея Баррета. Донька сама не в змозі вмовити старого залишити дім, тож, вся надія на поліцію. Однак ситуація змінюється несподіваним чином – у будинок вриваються озброєні злочинці й протистояти їм потрібно поєднавши зусилля.

Добре, що вміють тримати зброю не лише Кардільйо та Джесс. Незграбний старий виявляється досить вправним колишнім копом та орієнтується у ситуації набагато краще молодих поліціянтів.

«Герой СамСам» міжгалактична пригода для всієї родини. Мультфільм створили за мотивами популярного в усьому світі телесеріалу. Маленький СамСам мешкає в супергеройській сім'ї, в якій панує довіра і повага.

У СамСама є все, про що можна тільки бажати — власна летюча тарілка, вірні друзі. Але він мріє про надздібності, які зроблять його героєм космосу. Одного разу під час одного зі своїх польотів СамСам виявляється на забороненій території, яку контролюють злісні марсіани ...

Також, вінницькі «кінопалаци» Також, вінницькі кінотеатри продовжують показувати фільми, які вийшли на минулому тижні 

Тож, бажаємо вам гарного перегляду, і нагадуємо про необхідність прихопити із собою захисну маску та дотримуватись безпечної дистанції.


Теги: кіно

Переглядів: 2530
Поширень: 1

Останні новини