"Перше, друге та компот": Бронюк готує суп мінестроне та печену качку з яблуками

В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - суп мінестроне, на друге - печену качку з яблуками, а на третє - бутерброди з ікрою мойви. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у  кулінарному шоу на ICTV "Перше, друге та компот".

Для приготування страв Вам знадобиться:

Качка з яблуками:

    Качка 1 шт. Яблука 5-6 шт. Сіль, перець

Міністроне з мітболами

    Куряче філе 300 г Цибуля 1 шт. Морква ½ шт. Картопля 3 шт. Цукіні 1 шт. Броколі 300 г Пармезан 50 г Зелений горошок 80 г Сіль, перець

Бутерброди з ікрою мойви

    Темний хліб 200 г Ікра мойви 50 г Огірок свіжий 1 шт Гірчиця французька 1 ч.л. Зелень



Переглядів: 3189
Поширень: 1

Останні новини