С. Моргунов: З початку цього року у місті відремонтували 13 мультикомплексів

У Вінниці активно розвивається інфраструктура для дітей. Щороку з'являються нові стадіони, спортивні та дитячі майданчики біля шкіл й у дворах багатоквартирних будинків. Після будівництва вони передаються на баланс. Шкільні майданчики, яких у Вінниці вже понад чотири десятки, – це зона відповідальності адміністрації закладів. А обслуговуванням майданчиків у дворах займаються ОСББ або управлінські компанії.  

«Якщо говорити про майданчики в місцях загального користування, то на сьогоднішній день з початку цього року було відремонтовано 13 мультикомплексів. Зокрема, по проспекту Коцюбинського, Космонавтів, вул. Стрілецькій, Зулінського та у Лісопарку. Ми постійно проводимо моніторинг стану цих ігрових майданчиків, але якщо вінничани бачать зламані елементи, де потрібно провести ремонт, звертайтеся, будь ласка, до відділу «Цілодобова варта» за телефоном 15-60, щоб відповідні служби могли відповідно відреагувати», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Разом із тим очільник міста наголошує, що дитячі майданчики призначаються для дітей. Однак, на жаль, у місті час від часу трапляються випадки, коли їх дорослі ламають. І закликав не бути байдужими до таких випадків вандалізму.

«Прошу усіх вінничан робити зауваження таким недобросовісним людям та звертатися на 15-60 з відповідними фактами. Тільки від нас з вами залежить, наскільки ми будемо комфортно жити у місті», - додає Сергій Моргунов.




Переглядів: 2658
Поширень: 0

Останні новини