Стратегія 3.0: триває реєстрація на онлайн-обговорення цифрового розвитку Вінницької міської ОТГ

У вівторок, 04 серпня, о 15.30 відбудеться друге експертне обговорення напряму стратегічного розвитку перспективної Вінницької міської ОТГ – «Цифрова трансформація: сталий розвиток громади. Частина 2». Захід пройде в режимі ZOOM-конференції, тож усі бажаючі взяти участь в обговоренні мають попередньо зареєструватись, щоб отримати посилання на онлайн-зустріч. 

У Вінниці триває розробка проекту Стратегії розвитку Вінницької міської ОТГ до 2030 року. Цей новий документ має включати в себе пріоритети розвитку на наступні 10 років не лише Вінниці, а й сусідніх сіл, які відповідно до Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06 травня 2020 р. № 512-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Вінницької області» мають увійти до Вінницької об’єднаної територіально громади.

В рамках написання проекту Стратегії розвитку Вінницької міської ОТГ до 2030, яка має робочу назву «Вінниця 3.0», триває серія онлайн-зустрічей з фахівцями різних сфер та активними громадянами, де обговорюються пріоритетні напрями розвитку громад.  

Чергове таке обговорення з громадськістю відбудеться вже завтра, 04 липня, і триватиме з 15:30 до 17:30. Обговорюватиметься тема «Цифрова трансформація: сталий розвиток громади». Дискусія на цю тему відбудеться вдруге.

Усі бажаючі взяти участь в дискусії мають зареєструватись за посиланням, згодом зареєстровані учасники отримають посилання на ZOOM-кімнату, де буде відбуватись ця подія. 

Детальніше з переліком заходів та нормативною базою можна ознайомитись тут.

Крім того усі активні громадяни та громадянки можуть надсилати свої пропозиції  щодо розвитку об’єднаної громади на наступні 10 років на електронну скриньку vmotg2030@vmr.com.ua .



Переглядів: 2347
Поширень: 0

Останні новини