На території школи №2 вже завершується будівництво майданчика для ігрових видів спорту

Новий спортивний майданчик для ігрових видів спорту завершують будувати  на території школи №2, що по вулиці Соборній,94.  Тут діти зможуть грати у мініфутбол, баскетбол, волейбол та теніс. Також – займатись на тренажерах. Передбачене спортобладнання й для дітей з інвалідністю.

У Вінниці з кожним роком збільшується кількість  майданчиків та мультикомплексів, де можуть відпочивати та займатися фізкультурою як маленькі вінничани, так і їхні батьки. Також на території шкіл облаштовують майданчики для занять спортом та різними видами ігор.

Учні школи №2 вже з початку навчального року зможуть займатись на новому спортмайданчику. Тут є ворота для мініфутболу з сіткою, волейбольно-тенісні стійки та сітка, обладнане поле для гри у баскетбол, є вуличні тренажери.

На новому спортивному майданчику постелене поліуретанове покриття та нанесено розмітку, влаштовано доріжки з плитки ФЕМ та заасфальтовано прилеглу до майданчика територію. Також встановлено огородження, зовнішнє освітлення, систему відеоспостереження, лави, урну, інформаційний стенд для дітей з вадами слуху.



Переглядів: 4758
Поширень: 0

Останні новини