15-річний вінничанин Роман Гереєв отримав подяку від поліції за допомогу в розшуку дитини

Керівник  поліції Вінниччини Іван Іщенко від імені колективу вінницької поліції подякував Роману Гереєву  за те, що він проявив пильність та небайдужість і виконав свій громадянський обов’язок. 

П’ять днів тому, повертаючись ввечері з прогулянки додому на території Старого міста обласного центру, хлопець  випадково дізнався про дівчинку, яка втекла з дому в Хмельницькій області.

-    Я вирішив, що їй одній в чужому місті може загрожувати небезпека, тож зателефонував в поліцію на 102, - пригадує Роман.

В цей час неповнолітню розшукувала хмельницька та вінницька поліція. Дівчинку передали хмельницьким правоохоронцям, завдяки небайдужому вінницькому школяру з нею нічого поганого не трапилось.

Після такого вчинку Романа запросив в Головне управління Нацполіції області  очільник поліції Іван Іщенко. Полковник поліції вручив хлопцю подяку та запросив в майбутньому працювати в поліції.

Хлопець каже, що завжди з повагою ставився до поліцейських і до їх важливої роботи, а зараз мав нагоду поближче з ними познайомитися. Роман побував в ситуаційному центрі поліції, службі 102, куди з усієї області надходять повідомлення від громадян. 



Переглядів: 4812
Поширень: 0

Останні новини