Зелені садиби та медичні послуги: у Вінниці відбудеться туристичний форум

Дводенний захід буде присвячений темі внутрішнього туризму, можливостям зростання туристичного потенціалу регіону та особливостям розвитку зеленого і медичного туризму на Вінниччині.

21-22 серпня представники та представниці туристичного бізнесу, готелів, зелених садиб, ресторанів, медичної сфери, громадськості та влади зберуться у Вінниці на Туристичний форум VinTourism, щоб обговорити перспективи розвитку туристичної сфери на Вінниччині.

Перший день форуму буде присвячений темі зеленого туризму: з чого почати і як заробляти; як збільшити продажі в готелі/ресторані завдяки інтернету; як створити великий сервіс для маленького бізнесу. Своїми знаннями та досвідом поділяться власники «зелених» садиб, готельєри, ресторатори та виробники крафтових екопродуктів, серед яких власник дизайн-готелю «Стара правда» в с. Поляниця (Івано-Франківська область), управляючий партнер етнічного дизайн-готелю «Історія» Тарас Тустанівський; управляюча фермою «Карпатський буйвіл» на Закарпатті Інна Левдар; засновник садиби «Сила» Олександр Щербина (Житомирська область) та інші.

Детальна інформація та програма заходу за посиланням

Реєстрація для участі в першому дні форуму за посиланням

Другий день форуму, 22 травня, буде відведений особливостям розвитку медичного туризму, його вигодам та перешкодам в Україні. До участі запрошуються власники і ТОП-менеджери закладів приватної медицини, стоматології, діагностичних центрів, офтальмологічних клінік, центрів косметології та естетичної медицини, санаторно-курортних закладів. Під час форуму буде можливість почути виконавчу директорку Львівського кластеру медичного туризму Юлію Мартиняк; голову Офісу реформ Академії медичних наук, Президентку Всеукраїнської асоціації фізичної реабілітаційної медицини та курортології Ірину Сисоєнко; президентку Української асоціації медичного туризму і Всесвітньої асоціації медичного туризму GHTC Віолетту Янишевську та інших.

Детальна інформація та програма заходу за посиланням

Реєстрація для участі у другому дні форуму за посиланням

Кількість місць обмежена. Участь для відібраних учасників та учасниць безкоштовна.

Форум проводиться Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця, створеним на базі Business People Club за сприяння програми ЄБРР “Консультації для малого бізнесу в Україні” в рамках ініціативи ЄС #EU4Business та за підтримки Вінницької міської ради.



Переглядів: 2859
Поширень: 0

Останні новини