У Вінниці відомий шоумен Олександр Теренчук підробляв баристою

У Вінниці пройшла незвичайна акція, в якій відомий шоумен і ведучий, актор серіалу «Одного разу під Полтавою» і команди КВН «Вінницькі» Олександр Теренчук «змінив професію» і цілу годину був баристою у власному еспресо-барі «Терентіно», який нещодавно відкрився у Вінниці на вулиці Соборній, 92.

Причиною такого незвичайного перевтілення стала благодійна акція, ініційована колегою Олександра Теренчука по «Лізі Сміху» Ігорем Ласточкіним, зі збору коштів на лікування лейкозу у 4-річного Мирона Замші з Дніпропетровської області.

Протягом години, Олександр Теренчук в еспресо-барі «Терентіно» приймав замовлення, варив каву і готував частування, а також особисто виносив замовлення відвідувачам кафе.

Крім нього, аналогічну роль на собі відчули відомий боксер і тренер шоу «Зважені й щасливі» В'ячеслав Узєлков, а також партнер Теренчука по КВНу і автор «Ліги Сміху» та ведучий шоу-програм Дмитро Голубєв.

Ну а те, як у Олександра Теренчук виходила роль барісти і офіціанта, а також про роль кави в його житті і житті друзів - дивіться у відеосюжеті:




Переглядів: 4789
Поширень: 4

Останні новини