Біля школи в с. Клембівка збудували сучасний мультифункціональний майданчик

У рамках робочої поїздки до Ямпільського району, 27 серпня очільник області Сергій Борзов оглянув мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту на території опорного навчального закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів с. Клембівка.

Нагадаємо, що це один із одинадцяти майданчиків області, на які, відповідно до державної програми «Будівництво мультифункціональних майданчиків для ігрових видів спорту», виділені кошти за принципом 50/50  - з державного та з місцевого бюджетів.

Голова обласної державної адміністрації поспілкувався з керівництвом школи та поцікавився потребами навчального закладу та готовністю до нового навчального року.

Реконструкцію мультифункціонального майданчика  для  занять ігровими  видами  спорту на  території  опорної школи розпочато  у  2019 році, завершено – у 2020 р.

Сума використаних коштів на будівництво становить 1102,212 тис.грн –  з них: державний -  555 тис.грн; співфінансування  з  місцевого  бюджету – 547,2  тис. грн.

Оглянувши спортмайданчик, очільник області зазначив: «Розбудова спортивної інфраструктури, створення сучасних мультифункціональних майданчиків вкрай важлива, адже вони стають не лише одним із найулюбленіших місць для відпочинку чи проведення змагань, а й надають можливість залучати мешканців громади різного віку до активного та здорового способу життя».




Переглядів: 5765
Поширень: 1

Останні новини