В Тульчинському районі провели обласні футбольні змагання пам'яті Петра Горлицького

В Кирнасівці (Тульчинський район) провели традиційний обласний футбольний турнір серед юнаків 2004-2005 р.н, присвячений пам’яті тренера Петра Горлицького.

Змагання пройшли за підтримки обласної Асоціації футболу, відділу сім‘ї, молоді та спорту Тульчинської РДА, голови облспоживспілки Василя Подоляна і мецената Василя Таратунського.

- Велику допомогу у проведенні меморіального турніру нам надав Василь Подолян. Він не перший рік підтримує дитячий футбол у Кирнасівці. Допомагає нам не лише із проведенням турнірів, але і з виїздами на змагання. Наприклад, на турнір у Польщі, де наша команда стала чемпіоном, –  сказав старший тренер-викладач Тульчинської ДЮСШ для дітей-сиріт і тренер юних футболістів Кирнасівки Олег Яковенко.  

На старт вийшли чотири команди: Ладижина, Крижополя, Шпікова і «Поділля» (Кирнасівка). Діти відчайдушно боролися на кожному клаптику ігрового поля , демонстрували жагу до перемоги.

Грали за коловою системою. В підсумку бронзові нагороди здобули представники Крижополя, на другій позиції – ладижинці. А чемпіонами стали юні футболісти «Поділля» (Кирнасівка). Вони виграли усі матчі. Команду Шпікова розгромили -­ 8:0, крижополян переграли – 3:1. А у вирішальній зустрічі за золото із мінімальним рахунком 1:0 господарі поля переграли ладижинців.    

Юні спортсмени змагання отримали Кубки і грамоти, а також солодощі від партнерів турніру. Були вручені й особисті нагороди. Кращим бомбардиром став Назар Бондаренко, кращим гравцем турніру – Вадим Паламарчук (обидва - «Поділля», Кирнасівка).

Змагання пам’яті Петра Горлицького були етапом підготовки до обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги. Із цього року «Поділля» гратимемо там вже не в першій, а у вищій лізі! – повідомив Олег Яковенко.    



Переглядів: 2556
Поширень: 0

Останні новини