Де у Вінниці знайти свіжі безпечні овочі та фрукти

Сьогодні під час вибору овочів і фруктів важливі не тільки смакові якості та ціна, але й, звісно, їхня безпека. Овочі та фрукти не повинні містити нітратів, пестицидів та інших шкідливих для здоров'я речовин. З цієї причини багато українців, у тому числі й жителі нашої Вінниці, замислюються: де купити якісну та безпечну картоплю (помідори, кабачки, моркву, яблука, груші, кавуни, зелень…)? 

Для майже чотирьох мільйонів постійних клієнтів найбільшої за багатьма показниками (товарообігом, кількістю магазинів, обсягом сплати податків тощо) торговельної мережі країни «АТБ» відповідь на це запитання цілком очевидна. Гарантовану якість продуктів у маркетах цієї мережі та можливість заощаджувати свої сімейні бюджети вже оцінили покупці у 298 населених пунктах України, включаючи й Вінницю.

У 24 областях країни відкрито 1150 магазинів лідера вітчизняного ритейлу. На прилавках кожного з них більш як 3,5 тис. найменувань свіжої, здорової та безпечної продукції, яку також можна замовити онлайн в інтернет-магазині «АТБ». Особливе місце в цьому солідному переліку відведено сезонним продуктам. Тільки уявіть: щодня компанія «АТБ-Маркет» закуповує для своїх магазинів в українських аграріїв та їхніх представників більш ніж 300 тонн овочів, фруктів, зелені! Усі угоди укладають відкрито, легально, оплата проходить за безготівковим розрахунком, що виключає навіть найменшу ймовірність фальсифікації.

Зрозуміло, під час пікового попиту деякі господарства зацікавлені якнайшвидше збути свою продукцію за готівку, намагаючись трохи заощадити на податках. Однак «АТБ» як патріотична компанія веде бізнес законно. Багато вітчизняних виробників аграрної продукції вже усвідомили, що співробітництво з лідером торговельної галузі країни гарантує їм стабільність і передбачуваність, а отже, успіх діяльності. В укладеному контракті зазначені обсяги продукції, точні умови, суми та строки. Це дає можливість будувати стратегічні плани на весь сезон, відчуваючи впевненість у завтрашньому дні.

Цього року компанія «АТБ-Маркет» стала найбільшим в Україні системним покупцем овочевої продукції вітчизняного виробництва, підтримуючи розвиток українського аграрного сектору. Завдяки співробітництву з «АТБ» фермерські господарства країни одержали солідний ринок збуту та зуміли успішно подолати непрості часи суворого національного карантину.

Зараз ситуація на аграрному ринку стабілізувалася. Щодня в мультитемпературні розподільні центри «АТБ» надходить приблизно 70 тонн свіжої капусти, 100–150 тонн помідорів і огірків, 10–15 тонн кабачків і баклажанів, 7–8 тонн зелені, десятки тонн овочів так званого борщового набору тощо. Після ретельної перевірки, у тому числі на вміст нітратів та інших небезпечних речовин, усе це попадає на прилавки таких магазинів. Вітчизняні овочі та фрукти, які продають в «АТБ», сертифіковані та безпечні. Це стосується й екзотичних плодів, які будь-якої пори року можна знайти у супермаркетах мережі. Як правило, компанія імпортує все те, що неможливо виростити в українських умовах: банани, ананаси, кокоси, цитрусові й ін.

Варто зазначити, що «АТБ» допомагає мільйонам своїх клієнтів, у тому числі й жителям Вінницької області, заощаджувати гроші. Уся продукція на прилавках супермаркетів мережі традиційно представлена за максимально доступною ціною – на 10–15% нижчою за середньоринкову. Якщо ж йдеться про акційні пропозиції та бонусну програму, то клієнт може заощадити 40% і навіть більше. При цьому якість продукції буде чудовою. У всіх супермаркетах найбільшої торговельної мережі, у тому числі й тих, що працюють у нашому місті, діє програма «Гарантія свіжості». За її умовами тому, хто знайшов у торговому залі продукт із терміном придатності, що сплив, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Таким чином, до контролю якості лідер вітчизняного ритейлу залучив своїх клієнтів. Правда, випадків подібного «легкого заробітку» вкрай мало. Завдяки складній багаторівневій системі контролю на прилавки магазинів  мережі попадають тільки свіжі та безпечні продукти, приміром, овочі та фрукти нинішнього врожаю.


Переглядів: 5378
Поширень: 1

Останні новини