По вул. Острозького біля педуніверситету перекрито рух транспорту – там реконструюють перехрестя

Проєкт щодо створення зони безпеки й комфорту на перехресті вулиць Острозького, Довженка став одним з переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Тут буде облаштовано три підвищені пішохідні переходи з освітленням. У межах перехрестя будуть нові тротуари та дорожнє покриття. Також планується покращать стан зелених зон.

Основною метою проєкту є створення комфортних та безпечних умов переходу вул. Острозького, яким користується багато людей. Крім жителів мікрорайону це й  учні школи №32, що розташована поблизу, вихованці дитячого садочку №27 та їхні батьки. А також – студенти Вінницького державного педагогічного університету імені М. Коцюбинського, які прямують з гуртожитка до навчальних корпусів.

Для підвищення безпеки як пішоходів так і водіїв у рамках проєкту на перехресті вул. Острозького та Довженка буде облаштовано три підвищених переходи. Біля них змонтують нові опори з ЛЕД-світильниками. Буде заасфальтовано тротуари та дорожнє покриття у межах перехрестя, нанесено дорожню розмітку та будуть встановлені нові знаки. Покращать стан зелених зон.

У зв'язку з роботами по реалізації цього проєкту, до 22:00 21 вересня буде повністю перекрито рух транспорту по вул. Острозького в обох напрямках на ділянці від вул. Замостянської до вул. Тімірязєва та по вул. Довженка на ділянці від просп. Коцюбинського до вул. Острозького.




Переглядів: 2498
Поширень: 0

Останні новини