У Вінниці виявили склад нелегального алкоголю

Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області під процесуальним керівництвом Прокуратури області

16.09.2020 року проведено 3 невідкладних обшуки у гаражному приміщенні одного із гаражних кооперативів м. Вінниці та двох транспортних засобах, що знаходились поруч даного приміщення та які використовувались для транспортування незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

За результатами обшуку гаражного приміщення правоохоронцями виявлено та вилучено   незаконно   виготовлені   алкогольні   напої  в упаковках  типу   «bag  in  box»  під  виглядом відомих іноземних брендів загальною кількістю 4 094 л., а також картонні упаковки, накладні, тощо.

Крім того, за результатами обшуків автомобілів виявлено та вилучено незаконно виготовлених алкогольних напоїв в кількості 296  л. в упаковках типу «bag in box».

Всього за результатами проведених обшуків працівниками податкової міліції з незаконного обігу вилучено незаконно виготовлених алкогольних напоїв загальною кількістю 4390 л., а також два транспортних засоби.

  На даний час вживаються відповідні заходи щодо  накладення арешту на зазначені ТМЦ.

Досудове розслідування кримінального провадження проводить слідче управління ГУ ДФС у Вінницькій області



Переглядів: 2164
Поширень: 0

Останні новини