До зими у будівлі садочку №16, яка зводиться, планують встановити вікна

Сьогодні, 25 вересня, депутати міської ради схвалює рішення про виділення 800 тис. грн на встановлення вікон у ДНЗ №16. Міський голова Сергій Моргунов, наголосив, що це важливе рішення, адже протягом зими приміщення має бути з вікнами. 

Роботи у ДНЗ №16, що по вул. Зерова, 12 розпочалися минулого року. Будівельники знесли старе аварійне приміщення, і на його місці будують новий корпус. Дитячий садочок «Бджілка» розміщується у двох корпусах. Один із них 1936 року забудови і був в аварійному стані. Наразі на його місці зводять новий триповерховий корпус. 

Вже побудовано «коробку» та покрівлю з водостічною системою, провели низку інших робіт. Наразі приступили до влаштування сходів, ґанків, та входів у підвал. Роботи виконуються повністю за кошти бюджету громади. Щоб будівля добре перезимувала, потрібно встановити вікна та вхідні двері. 

«Ми направляємо 800 тисяч гривень на встановлення вікон у корпусі дитячого садочку №16 по вул. Миколи Зерова,12. Ми маємо його законсервувати на зимовий період. Також ми виділяємо один мільйон гривень на продовження реконструкції школи №2», – відзначив міський голова Сергій Моргунов





Переглядів: 3609
Поширень: 0

Останні новини