Молодь змінює Вінницю

Часто чути, що Вінниця – це фонтани, дороги, парки та сквери. Водночас, крім розвитку зовнішньої привабливості міста потрібно звертати увагу й на інші сфери нашого життя, а саме – на підростаюче покоління, а також на його залученість у соціальну, культурну та спортивну сферу.

Подолянчук Діана — один з найвідоміших у місті пропагандистів культурного та спортивного розвитку особистості., Людина, яка є має педагогічну та психологічну освіту, є громадським діячем та волонтером. Діаною було реалізовано декілька десятків соціально-благодійних та культурних проектів, які позитивно вплинули на життя міста.

«Так! Звісно, у нашому місті вистачає проблем, які потрібно вирішувати. Потрібно займатись питаннями покращення благоустрою, відновлювати стадіони (спорткомлекс «Хімік» та стадіон «Локомотив»), покращувати якість води, тощо.

Але крім цих потрібних речей насамперед потрібно займатись вихованням підростаючого покоління та їх розвитком.

Діти – це наше майбутнє. Першочергове завдання, яке стоїть перед нами – виховати молоде покоління, яке матиме правильно сформовані духовні та соціальні цінності.

Потрібно розвивати спортивні та мистецькі програми, займатись організацією спортивних змагань та творчих конкурсів, відновлювати стадіони та запроваджувати стипендії для підтримки дитячих та молодіжних ініціатив! 

Також потрібно підтримувати соціально-незахищені верстви населення, людей з інвалідністю та створювати для них комфортне інклюзивне середовище.

Консолідувати волонтерський рух та розвивати його серед молоді; створити волонтерську аполітичну функціональну платформу, яка покликана залучати молодь  для формування та реалізації соціально-гуманітарної політики Вінниці.

Налагодити процес взаємодії між бізнесом та владою, підняти питання захисту інтересів представників малого та середнього бізнесів та залучення інвестицій у місцеві та обласні стартапи.

 Я хочу бачити місто, яке привітне для усіх: для школярів, студентів, вчителів, лікарів, волонтерів, представників IT-сфери, підприємців, інвесторів... Місто, де в політиці та органах виконавчої влади багато молоді, які працюють на благо Вінниці та країни. Місто, де є прозорість між владою та жителями. Місто, яке має туристичну та інвестиційну привабливість. Місто, в якому хочеться залишитись жити. Вінниця - місто, яке ми любимо і яким пишаємось!»


Переглядів: 4270
Поширень: 3

Останні новини