Смертельна ДТП: в Калинівському районі перекинувся позашляховик

29 вересня в Калинівському районі водій Land Cruiser Prado не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті автопригоди одна людина загинула, четверо пасажирів, двоє з яких неповнолітні діти, госпіталізовані до лікарні. За фактом дорожньо – транспортної пригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Аварія сталась близько 16. 30 години на автодорозі між селами Мончинці та Нападівка. За попередньо інформацією слідства, водій позашляховика не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом, після чого іномарка перекинулась. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 53 – річний житель Дніпропетровської області. Пасажири віком 31 та 47 років з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

На момент аварії у салоні автомобіля перебували двоє дітей віком 8 і 2 років, які також отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до дитячої лікарні.

Наразі поліція з’ясовує причини та обставини аварії.

Також працівники поліції встановлюють хто саме перебував з чоловіків за кермом на момент вчинення автопригоди.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 5648
Поширень: 5

Останні новини