Мовні курси для гідів у Вінниці: розробка англомовних екскурсій та вивчення професійної лексики

Участь в навчанні безкоштовна. Учасники та учасниці будуть відібрані за рівнем англійської та мотивацією. 

Захід відбудеться в рамках проекту «Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці», який реалізує ГО «Спілка підприємців «СТІНА» за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) та за підтримки Вінницької міської ради. Проект має на меті посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Вінниці у сферах туризму та гостинності за рахунок удосконалення сервісу, консолідації середовища та вироблення стандартів обслуговування. 

Мовні курси розроблені факультетом іноземних мов Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського. Курс організований з метою вдосконалення розмовної англійської гідів та екскурсоводів, адаптації їх турпродуктів на англійську мову. 

Навчання розпочнеться 26 жовтня. Під час 9-тижневих мовних курсів учасники та учасниці удосконалять свої навички, адаптують власні екскурсії англійською мовою, тим самим підвищать свою конкурентоспроможність і зроблять місто відкритішим та пристосованішим для іноземних туристів. 

Участь у мовних курсах безкоштовна. Навчання зможуть пройти гіди-практики та екскурсоводи Вінниці, які прагнуть вдосконалити рівень володіння англійською мовою та адаптувати свої турпродукти для іноземного туриста. 

Усі охочі долучитися до навчання мають обов’язково заповнити реєстраційну форму. Реєстрація триватиме до 20 жовтня. Кількість учасників та учасниць обмежена. Про відбір організатори повідомлять до 23 жовтня.

Точний розклад занять буде визначений після відбору учасників та учасниць. Всі учасники та учасниці отримають сертифікати про проходження мовних курсів для гідів.



Переглядів: 4118
Поширень: 1

Останні новини