Вінничан запрошують долучитись до місцевого конкурсу, а згодом і до виставки

Центр історії Вінниці запрошує мешканців Вінниці долучитися до конкурсу «Вінницька зима: сім'я, розваги, місто». На меті: зібрати історії містян та створити виставку. Учасники отримають подарунки.

Які роботи слід надсилати?

«Зимові розваги» - сніговики, санки, ковзанка і не тільки – все, що згадується; все, що втрапило у фотооб'єктив.

«Родинне свято» - розповіді про те, як відзначали Новий рік та Різдво ваші родичі; що готували, як прикрашали оселю, які фільми/програми переглядали усією сім'єю.

«Фото на згадку» - зимові світлини з головними героями Новорічних свят, та/або на тлі знакових міських споруд, головної міської ялинки, зимові пейзажі улюбленого міста.
Світлини потрібно надіслати на електронну адресу vinnytsia.history@gmail.com або публікуйте у соцмережі Facebook за хештегом #вінницька_зима . Фото потрібно надіслати до четвертого грудня.

«Кожен ваш відгук буде збережено у фонді Музею Вінниці, а найяскравіші світлини та розповіді прикрасять святкову виставку «Вінницька зима: сім'я, розваги, місто», яка триватиме в час новорічно-різдвяних свят», - зазначає заступниця директора Центру історії Вінниці Олеся Коваль.

Нагадаємо, що учасники, які в електронному листі вкажуть свою поштову адресу, отримають святкову листівку напередодні Нового року з персональним привітанням від Музею Вінниці.

Теги: конкурси

Переглядів: 2336
Поширень: 0

Останні новини