Володимир Гройсман: Довіра виборців – беззаперечна цінність для нашої управлінської команди

Результати місцевих виборів у Вінниці та Вінницькій області і переконлива перемога представників політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» - це велика цінність, відповідальність і мотивація зробити Вінницю і Вінницьку область найпотужнішим регіоном країни. Про це сказав Прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер «Української стратегії Гройсмана» Володимир Гройсман в ефірі телеканалу «Віта».


Він нагадав, що представники «УСГ» очолили 29 громад, отримали 45% місць в обласній раді, більшість у Вінницькій міській раді, а чинний мер Сергій Моргунов вдруге очолив обласний центр.


«Я мав зустріч з представниками рад різних рівнів – доносив їм, що це відповідальність, це цінність. Ми маємо зробити все, щоб виправдати довіру, - сказав Володимир Гройсман. - Люди обрали тих, кому вони довіряють. Ми сформували представницьку владу в регіоні – будемо робити все, щоб ситуація була стабільною. Вінниця і Вінниччина має стати потужним регіоном».


Володимир Гройсман наголосив, що попереду багато проблем - у державі все дуже складно. Багато криз, через які треба проходити, накладаються на COVID та війну на Сході. Більше того, центральна влада не завжди є партнером для місцевих керівників. Місцеве самоврядування сприймається, часом, як ворог, а це потрібно міняти.  


«Попереду важкі часи і виклики. Центральна влада – некомпетентна. А місцева влада перебуває на передовій, - сказав Володимир Гройсман. – Сьогодні потрібно думати про людей».   



Переглядів: 2623
Поширень: 0

Останні новини