Вінничани вносять свої пропозиції щодо діяльності СпецФонду «СтопВірус»

Минулого місяця свою роботу відновив СпецФонд «СтопВірус». Вінничачани активно телефонують, пишуть в соціальних мережах та вносять свої пропозиції щодо подальшої роботи фонду:

Придбання Кисневих концентраторів і роздача їх в користування «на дому» Допомога у пошуку вітамінів С, D, Zn Забезпечення пацієнтів, які поступають в лікарню найнеобхіднішим Створення консультаційного центру для тих, хто захворів Придбання кисневих подушок для автомобілів швидких допомог Психологічна підтримка медичних працівників Психологічна підтримка, тих хто одужав від COVID-19 Забезпечення засобами індивідуального захисту Забезпечення кисневими зволожувачами автомобілів швидкої допомоги. Консультаційний центр: Допомога у пошуку медичного обладнання Фінансова допомога для ремонту відділень у лікарнях

Через обмежений людський та часовий ресурс, наша команда зараз готова взяти до опрацювання 2-3 напрямки в рамках роботи спецфонду «СтопВірус». Ми віримо, що допомагати гуртом - швидше, краще, простіше – написали на сторінці СпецФонду у Фейсбук.


Теги: СтопВірус

Переглядів: 1787
Поширень: 0

Останні новини