У Вінниці завершився проект «Kids police city»

Протягом трьох місяців на території бібліотеки-філії №14 проходив проект «Kids police city». Його проводили Вінницька міська централізована бібліотечна система спільно із поліцією та громадською організацією «Культурний Всесвіт». 

У червні, липні та серпні представники патрульної поліції та ГО «Культурний Всесвіт» проводили інтерактивні ігри про правила безпечної поведінки на дорозі. А в останній день проекту для мешканців мікрорайону Хутір Шевченка представив концертну програму естрадний оркестр "ВінБенд".  Художній керівник та диригент – Заслужений артист України Валерій Новосад.

Мета проекту - підвищити рівень довіри населення до правоохоронних органів та побудувати партнерство і взаємодію між поліцією і населенням шляхом облаштування дитячого поліцейського містечка.

Проект «Kids police city»  впроваджувався за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.



Переглядів: 2545
Поширень: 0

Останні новини