Чому варто вибрати світлодіодне освітлення для ванної кімнати?

Коли справа доходить до правильного освітлення, одна з найважливіших кімнат у будинку - це ванна.  Найчастіше це перше місце, куди люди йдуть, коли прокидаються вранці, і воно може задати настрій на весь день.  У ванній кімнаті ви миєтеся і доглядаєте за тілом, багато людей приймають там ранкові ліки - все це гармонійно співвідноситься з оптимальною яскравістю освітлення і денним світлом.  Інша причина полягає в тому, що світло, особливо денний, визначає наші циркадні ритми, які відіграють важливу роль в загальному стані здоров'я.

Якісне освітлення також допомагає людям добре бачити, що має вирішальне значення для безпеки, оскільки 80 відсотків літніх людей травмуються у ванній.  На щастя, хороший дизайн освітлення ванної кімнати для літніх людей - хороший дизайн освітлення ванної кімнати для всіх.

Давайте розглянемо можливості найкращого освітлення ванної кімнати які представлені в магазині Brille: денне освітлення, загальне світло, освітлення дзеркала, освітлення над ванною, світло в душі, освітлення в санвузлі і нічне підсвічування. Крім того, одразу на сайті зручно вибрати люстри, бра та вуличні світильники. Придбати продукцію можна як онлайн так і офлайн, адже Brille має мережу із 25 магазинів по всій території нашої країни. 

При розробці плану освітлення для вашої ванної кімнати необхідно враховувати ряд факторів: 

Енергоспоживання - скільки коштує установка і ввімкнення освітлення Колір і температура - який відтінок світла повинні давати ваші лампи? Яскравість - наскільки яскраво мають горіти ваші лампочки? Безпека - ванні кімнати - це вологі приміщення, і вибране вами освітлення повинно захищати від потенційних небезпек.

LED лампочки Brille в порівнянні з традиційними методами освітлення виграють в усіх співвідношеннях, коли справа доходить до цих 4 важливих чинників.  Примітно, що вони набагато дешевші в експлуатації - фактично на 90% дешевші, ніж традиційні альтернативи.  Крім того, вони служать на кілька років довше, тому ви заощадите гроші на купівлі запасних ламп.  Ви також можете вибрати різну кольорову температуру - від дуже теплого білого до холодного білого - щоб створити більш індивідуальні схеми освітлення.  Ось доступні кольори температури і їх відповідні значення в градусах Кельвіна:

Дуже теплий білий - до 2200K Теплий білий - 2200-2700K  Денне світло - 4000-5000K Холодний білий - 5500K + І, 

Також є світлодіодне стрічкове освітлення, яке не боїться потрапляння вологи, тому ви можете безпечно використовувати їх в місцях, які можуть намокнути.


Переглядів: 1724
Поширень: 2

Останні новини