До дня міста у Вінниці відбулися матчеві зустрічі боксерів з різних країн, бій за чемпіонський пояс WBC-A та прощальний поєдинок Володимира Боровського

8 вересня 2018 року з нагоди святкування Дня міста Вінницька міська рада, Федерація боксу України та Федерація боксу Вінницької області  провели для вінничан та гостей міста боксерське шоу – «Великий бокс». Розпочалася спортивне свято на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку. Однак через погодні умови боксерське шоу довелось продовжувати в СК "Нокаут".

Першими свою майстерність в ринзі продемонстрували найкращі боксери Вінниці та провідні боксери Польщі.

У ваговій категорії 64 кг змагалися Рафал Джамовскі та Іван Козяр. Одноголосним рішенням суддів переможцем цього поєдинку став представник польської команди Рафал Джамовскі.

Поєдинок між Каспером Невядомскі та Віталієм Терещуком, вагова категорія 69 кг, завершився перемогою вінничанина.

Третіми на ринг вийшли Бартош Голєбевскі та  Олексій Токарчук. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Олексій Токарчук (вагова категорія 75 кг).

Поєдинок між  Даніелом Адамєком та  Андрієм Ісаковим також завершився на користь вінничанина (вагова категорія 75 кг).

Учасник Олімпійських ігор Солоненко Денис вперше після травми вийшов на ринг. Його суперником був Хаба Матей. У ваговій категорії 81 кг Денис  впевнено здобув перемогу.

Поєдинок у ваговій категорії 91 кг завершився перемогою Дмитра Лісового. Його суперник Андрій Ковтун гідно відстоював честь боксерського клубу Польщі, однак Дмитро виявився сильнішим.

Наступними на ринг вийшли учасники титульного поєдинку, на кону якого стояв престижний чемпіонський титул за версією WBC-A у суперважкій вазі:

Олександр Франк (Німеччина). На професійному ринзі боксер провів 15 поєдинків, з яких в 14 здобув перемоги, 11-ть закінчив достроково, та 1 бій завершився у нічию. Боксеру 32 роки.

Золтан Петранья (Угорщина). На професійному ринзі провів 80 поєдинків, в яких здобув 56 перемог, 19 нокаутом. Чемпіон Угорщини у суперважкій вазі, інтернаціональний чемпіон за версією  WBF, чемпіон Європи за версією ІBO.

В першому ж раунді на другій хвилині перемогу нокаутом здобув боксер з Німеччини Олександр Франк.

Наступними на ринзі були учасники титульного поєдинку, який пройшов у форматі 6 раундів по 3 хвилини:

Представник Білорусії – Андрій Столярчук. На професійному ринзі Андрій провів 47 поєдинків, в яких здобув 11 перемог. Професійний дебют Андрія Столярчука відбувся у 2004 році. Боксеру 33 роки.

Матвійчук Володимир - бронзовий призер чемпіонату Європи 2013 року, учасник Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Учасник професійного боксерського клубу «Українські отамани». Багаторазовий призер Чемпіонатів України, переможець ряду престижних міжнародних турнірів найвищої категорії. Боксеру 35 років.  Боксер із Бердичева.

Одноголосним рішенням суддів у цьому запеклому поєдинку перемогу здобув українець Володимир Матвійчук.

Завершували вечір боксу учасники титульного поєдинку, який також пройшов у форматі 6 раундів по 3 хвилини:

Павло Гришкавець (Республіка Білорусь). Боксеру 29 років. На професійному ринзі провів 7 поєдинків, в яких здобув 3 перемоги, 2-і з яких дострокові. 

Володимир Боровський – майстер спорту, вінничанин, боксер, якого поважає усе спортивне товариство за безкомпромісну манеру проведення поєдинків, професійний боксер, який провів на профі-ринзі найбільшу кількість з усіх українських боксерів боїв, а саме 87 поєдинків за 20-ть років професійної кар'єри.

В нелегкій боротьбі у своєму 88 поєдинку на професійному ринзі перемогу здобув Володимир Боровський.



Переглядів: 7463
Поширень: 0

Останні новини