У центрі Вінниці відкриють найбільший турхаб в Україні

Нарешті приступаємо до практичної реалізації масштабного проєкту зі створення Туристичного хабу Вінниці – роботи з реконструкції приміщення стартували. Найбільший турхаб в Україні відкриють в самому центрі міста – це будівля по вул. Соборній, 89. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Хаб поєднає зручні сервіси для гостей Вінниці з місцем для розвитку креативного підприємництва. Попри те, що в часи пандемії індустрія подорожей зазнає суттєвих втрат, експерти переконані, що туризм залишиться каталізатором розвитку економічного і суспільного життя в громадах у найближчому десятилітті. А Вінниця вже не перший рік вважається одним із найкращих місць в Україні як для проведення сімейних вікендів, так і для ділової чи оздоровчої поїздки, тож з відновленням потоків туризм дасть новий поштовх економіці нашої громади, - зазначив Моргунов. 


 


Очільник міста зазначив, що сучасний інформаційний центр, який запрацює в стінах туристичного хабу, зможе доповнити програми цікавими пропозиціями як по місту, так і по регіону, продовживши тривалість перебування туристів, і як наслідок – позитивно впливатиме на розвиток індустрії гостинності, створення нових робочих місць у цій сфері та збільшення надходжень до місцевого бюджету. 

Після завершення реконструкції будівлі біля входу буде встановлено перший у місті інтерактивний туристичний кіоск, де гості Вінниці зможуть отримувати необхідну інформацію цілодобово. Всередині та ззовні розташуємо зручні місця для відпочинку і облаштуємо подієвий майданчик, де регулярно проходитимуть лекції, тренінги, майстер-класи та інші заходи.  Переконаний, що майбутній простір хабу стане імпульсом для появи нових турів, маршрутів і пропозицій у різних сегментах місцевого туризму. Паралельно ми втілюватимемо інші масштабні проекти для підсилення туристичної привабливості нашого #МістоІдей: реконструкція аеропорту, започаткування нових цікавих музеїв та поява майданчиків для великих культурних і ділових подій. Це передбачено нашою Стратегією розвитку «Вінниця 3.0». У цьому році плануємо завершити І етап цього проєкту, а повноцінно Туристичний хаб Вінниці запрацює вже у 2022 році, - додав мер. 


Теги: Вінниця

Переглядів: 5494
Поширень: 21

Останні новини