Кілька сотень набоїв до вогнепальної зброї вилучили поліцейські у мешканців області за добу

8 вересня працівники поліції виявили та вилучили близько 200 набоїв до нарізної вогнепальної зброї у 48-річного жителя с. Заливанщина Калинівського району та 36-річної мешканки с. Рогізка Чечельницького району.

У підсобному приміщенні мешканець с. Заливанщина переховував 60 патронів калібру 7,62 мм. Як пояснив чоловік,  набої він знайшов  біля свого домогосподарства.

В одній із кімнат будинку жительки с. Рогізка поліцейські виявили 133 набої різного калібру. Походження боєприпасів жінка пояснити не змогла. За попередньою інформацією  патрони належать її батькові, які він знайшов біля лісу.

Вилучені боєприпаси направлені на експертизу.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за що передбачене покарання до 7 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

8 вересня під час проведення санкціонованого обшуку працівники Немирівського відділу поліції у місцевого жителя вилучили  малокаліберну гвинтівку  ТОЗ-8. За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрите кримінальне провадження.

За словами начальника Немирівського відділу поліції Олександра Короля, у рамках відкритого кримінального провадження проводився обшук за місцем проживання 24-річного жителя Немирівського району. У його домогосподарстві вилучили  малокаліберну гвинтівку  ТОЗ-8 калібру 5,6 мм.

Наразі поліцейські встановлюють джерело походження та мету придбання вилученого.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за що передбачене покарання до 7 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.



Переглядів: 2059
Поширень: 0

Останні новини