Купуйте рулонні штори день ніч від «Артіка»

Сьогодні купити рулонні штори день ніч дуже просто. До того ж ці моделі обирають не дивлячись на велике розмаїття альтернативних моделей. Наприклад, вертикальні чи горизонтальні жалюзі, звичайні штори та не тільки. Але жалюзі навіть дуже затишну квартиру можуть перетворити у офіс, тому у звичайних квартирах їх використовувати дуже рідко. Компанія «Артіка» пропонує якісні та доступні послуги з виготовлення захисту від сонця. До того ж представлені варіанти будуть стильними та красиво впишуться в актуальний дизайн інтер’єру. Найкращим виходом з положення можуть стати рулонні штори день-ніч. Це практичні та красиві моделі, які поєднують у собі функціональність та дизайнерські рішення.

Кілька причин чому варто придбати рулонні штори день та ніч від «Артіка»

Цей вид штор часто називають «зебра» оскільки їх дизайн передбачає поєднання напівпрозорих і непрозорих матеріалів, які компілюються смугами. Далі готове полотно обмотується навколо валика та фіксується на вікні. Вони дуже легкі та прості у використанні, а завдяки текстилю дозволяють використовуватись навіть у приватному будинку. Вони не будуть вибиватись з загального дизайну. Таке рішення тільки доповнить інтер’єр та захистить від надлишку сонячного світла.

Рулонні штори день-ніч пропускають світло, але його кількість можна регулювати, чергуючи ступінь затемненості. Якщо зробити так щоб темні полоси створили суцільне полотно – буде темно, а якщо розташувати полоси прозорою частиною, світла стане більше. Тобто, ви самі обираєте, який варіант освітлення залишити. Можна навіть зовсім прибрати штору, якщо день хмурий.

А компанія «Артіка» пропонує ще й дуже цікавий дизайн, завдяки якому кімната буде не тільки світлою, але і стильною. Адже красивий зовнішній вигляд грає далеко не останню роль. Тому використання якісних тканин, сучасного дизайну та практичних фактур створює потрібний ефект.

Як функціонують штори день та ніч

Принцип роботи штор «зебра» дуже простий, хоча існує декілька типів механізмів, які дозволяють використовувати захист від сонця так, як це потрібно. Компанія «Артіка» виготовляє штори на замовлення по стандартній схемі та враховуючи індивідуальні параметри механізму контролю:

Касетний. Дуже простий та функціональний механізм, який складається з профілів та направляючого елементу. Він повертає панелі у потрібному напрямку, контролюючи потік світла. Пружинний. Механізм закривається та відкривається завдяки пружині. Залежно від матеріалу з якого роблять конструкцію, вона може бути достатньо витривалою. Але якщо зекономити, наслідки будуть невтішними – механізм швидко втратить свою функціональність. Ланцюговий. Така штора намотана на трубку з фіксатором, яка пересуває деталі за допомогою ланцюга.

Але найсучасніші конструкції – автоматичні з електроприводом. Вони дозволяють відкривати штори дистанційно. Компанія «Артіка» виготовляє їх з урахуванням побажань замовника. Саме тому ви можете отримати оригінальні штори по доступній ціні. До того ж ці конструкції можна установлювати практично з будь-якими шторами, хоча вони можуть стати повноцінним та самостійним декором вікна.


Переглядів: 2634
Поширень: 5

Останні новини