Закінчується реєстрація на хакатон “IT-Revolution’21” для студентів програмістів  

У Вінниці 24-25 квітня відбудуться змагання серед студентів-програмістів. Змагання проходитимуть у форматі хакатону під назвою “IT-Revolution’21”.  

Зазначено, що метою заходу є розвиток студентів та забезпечення двостороннього зв’язку між ІТ-компаніями та молодими спеціалістами. На змаганнях будуть присутні ментори з компаній-партнерів, які допомагатимуть командам. Хакатон відбудеться у форматі онлайн. 

Узяти участь в хакатоні можуть студенти всіх ВНЗ України. Команди можуть складатися з дизайнерів та програмістів, Android та iOS спеціалістів, back-end і front-end розробників. До складу команди можуть входити від 3 до 5 осіб. Перед основною частиною учасники мають пройти відбірковий етап, після цього буде відібрано найкращі команди, які змагатимуться в основному етапі. 

У рамках змагань потрібно буде розробити проєкт, який стане комплексним рішенням поставленої задачі, лише за 24 години, по завершенню яких він повинен бути відразу представлений суддям. 

– Це чудова нагода для них проявити себе в якості програмних інженерів, попрактикувати навички розробки програмного забезпечення і привернути увагу роботодавців, – пишуть організатори “Best Vinnytsia”.  

Сьогодні, 9 квітня, останній день, коли можна подати заявку на участь. Заповнити форму можна за ЦИМ посиланням



Переглядів: 2546
Поширень: 0

Останні новини